Friday, November 30, 2012

Soovilugu

Teisisõnu: Tere, Riivo!
Taustalugu: ma olen siin mitu korda öelnud, et ask and you shall receive ning Riivo ütles ühel õhtul, et ei taha enam kuulda hispaanlaste kohta hala, vaid andis meile Evaga ülesande minna ja otsida üks korralik "lägaburks" Granadast. See muidugi tähendas, et asusime selle suure eesmärgiga järgmisel hommikul teele ning otsustasime lõpuks araabia/türgi linnaosa kasuks, kus on suurem tõenäosus kebabide kõrval ka korralikku hamburguesa't saada.
Ja saime! Valisime õnneliku juhuse läbi veel eriti toreda onkliga koha, kes andis meile tasuta falafelit (fritüüritud aedviljapallid) hummusega (kikerhernepasta, niiiii hea); sai aru meie omavahelisest jutust, et me oleme Eestist - siin esimene selletaoline juhtum - ning tegi meile ka hinnaalandust.
Ning burger ise oli väga hea - seesamikukkel, juust, liha, praemuna, salat ja kaste. Mitte väga lägane küll, aga siiski saab minu heakskiidu.
Ja kuna pildid või midagi, siis siin on minu katsetus ühel ajal rõõmsat nägu teha ja burksist ampsu võtta, looks slightly insane, aga mis seal ikka, they all can't be winners :)

Aga muidu on ka meil väljas külm, võeh. Peletame külma hea söögi ja šokolaadiga. Ja Hispaanias - kui öeldakse, et šokolaad on viskimaitseline, siis ta ka ON viskimaitseline.

1 comment: