Wednesday, December 19, 2012

You'll find us chasing the sun

Kiire postitus, et enne reisile minekut aega surnuks lüüa. Tänane öö oli põhimõtteliselt olematu, enamuse sellest veetsin ma une ja ärkveloleku piiril või lihtsalt lage vahtides. Paar viimast ööd pole juba maganud, eks ole näha, millal see avalduma hakkab.
Hommikul käisime kiirelt meie rahvusvahelises kontoris, et kätte saada tõendid selle kohta, et International Week'il asjalikud olime (sellest kirjutasin siin). Peale värvilise paberi sain veel hiiglasliku särgi ning kaks piletit Granada teadusparki, selle viimase üle oli eriti hea meel, sest ma olen tahtnud sinna juba tükimat aega minna :) Vahepeal tuleb meie laiskus ikka kasuks ka, nüüd saab tasuta minna ja sõbra ka kaasa võtta!
Asjad on pakitud, ise olen hinges valmis, natukene on ärevust ka sees, sest Hispaania on jätkuvalt khuul - esmalt sõidame Granadast Sevillasse, mis on 3 tundi bussis loksumist. Loomulikult on Sevillas kaks bussijaama ning see, kuhu meie läheme (uuem ja suurem neist kahest) ei oma lennujaamaga otseühendust. Ilmselgelt. Meil on küll kaardid ja kõik ja aega *peaks* jaguma kõige jaoks, tuleb lihtsalt loota. Noh, kui läheb väga kitsaks ajaliselt, siis on variant alati ka takso võtta, kuid loodetavasti saame ikka hakkama, vaprad neiud nagu me oleme.
Ennetavalt soovin kõigile ilusat talvepuhkust, hoidke ennast soojas. Järgnevad paar nädalat võib siis veidi vaiksem siin olla, aga telefonid on alati olemas; seniks adjöö :)

No comments:

Post a Comment