Jaanuari algus. |
Ja siinkohal teen ka muu listi, mille järele maitsemeeled õhkavad: numero uno on üllatavalt kohupiim ja kõik selle saadused (kohukesed, kohupiimakreem, kohupiimakorbid, kohupiimakoogid, youknow), siis segapudruna tulevad: eelnimetatud siider, sült, heeringas, kodutehtud pasteet, mustikad (okei, siin on ka mustikaid, aga need on liiga kallid, et ma raatsiksin neid osta), keefir, pelmeenid, seljanka, isegi hernesuppi tahaks süüa. Ja tatrapuder, oh, kuidas ma tatart igatsen, need läätsed siin pole ikka üldse sama asi, mitte et nad seda teeskleks muidugi.
Peal arbuus, all vahukommid! |
Siiski!
Reede hommikul saabub meile külla kursaõde Mirjam, kes Barcelonas oma vahetusaastat veedab, siis teeme jälle pilte ja kondame külma trotsides mööda Granadat ringi.
Seniks, hasta pronto (mu kirjutamistuhin on tagasi, sest blogi on NII hea vabandus asjade edasilükkamiseks, kheheh).
Ja eile sadas meil lund! LUND! Spain, this is not what I signed up for. Brh, meie ühise külma tasakaalustamiseks üks taaskordne Kanaaride pilt, kus oli soe. Anne-Merje-Henri, ma kadestan teie elu.
Tulevased erasmuslased - minge Las Palmasele, elu on suts kallim küll, aga kes ikka süüa vajab, kui saab rannas elada!
I can go to the end of the world
and still be your girl
Siidrit (sidra) võib leida Mercadonast El Gaitero, vanasti oli 0,7 u 1,7 euri, samas on ka kuuspakk väikestes klaaspudelites, erilist maitseuudsust pole aga korra võib proovida :-)
ReplyDeleteSiin oleme siidrit proovinud küll, maitses nagu mädanenud õun. Nüüd usaldaks pigem välismaist kraami ;)
ReplyDeleteJust, need eelnimetatud on nagu lahjem variant Westons'ist. Sellist päris ehtsat vaadisiidrit neil pole..
ReplyDeletekohupiimakorbid
ReplyDelete