Thursday, September 13, 2012

palmi all magamas

Ma nii tahaks teha seda rõõmsat "meil on kodu" postitust, aga ei, meil pole kodu. Täna käisime ühte korterit vaatamas, oli mingis korralikus hood'is, kus tänav lõhnas uriini järele ja pargipinkidel magas vähemalt üks mees. Aga korter ise oli väga ilus ja oleksime elanud koos ühe sõbraliku noormehega. Aga apparently me ei ole eriti nõutud kaup, kuna me jääme ainult pooleks aastaks. Ja teine enda poolt kokku lepitud kohtumine teatas meile rõõmsalt läbi uksekella, et "ya es alquilado" ehk siis korter oli juba ära üüritud ja me kõndisime selle jaoks aega parajaks tehes kokku kolm tundi linnas. Noh, võib öelda, et me pole praegu the cheeriest bunch in Granada. Aga alla me ei anna ja homme hommikul kell 11 on meil veel üks korter vaadata, kui seda millegipärast ei saa, siis hakkame mööda tänavaid käima ja lihtsalt inimestele helistama. Desperate times, desperate measures, eksole.
Eile käisime linna ka vaatamas, Granada on niiii ilus, täis pisikesi ja keerlevaid tänavaid, mägesid (ilus tagumik, here I come) ja kõik on nii soe ja päikeseline. Kui välja jätta see, et meie mured ilmselt alles algavad (koolile ei julge veel mõeldagi, üks kivi korraga teelt ära veeretada), siis koht on meil ikka superilus. Kuna ma ei tohi majadest pilte postitada (mõni siin ei lubanud), siis ma hakkan lihtsalt toidust rääkima. Ha! Tänane jäätisekokteil oli meil kohviga, see oli väga väga hea. Eile jõin/sõin mingit väga väga magusat asja, mida nad siin frappé pähe müüvad. Tundub siiski, et neil on päris frappé'd ka, jei. Võin isegi hakata siin kohvi jooma. 

Granada on täis ka plaza'sid ehk väljakuid, näiteks kui neil on tänavate ristumiskohas palm kasvamas, siis kindlasti on see mingi plaza. Meie hostel nt asub kahe plaza vahel (plaza de lobos (hundid) ja plaza de trinidad (kolmainsus)). Huntidest ka väga sobiv pilt. Mulle igatahes meeldib. 


Mul oli täna kõndides nii palju mõtteid, millest kirjutada, aga praeguseks on kõik kuhugi haihtunud. Vesi on joodavam, päike on ikka päikeseline, täna eksisime veidike vähem juba ära.. 
Ja loomulikult teen siin kiirelt reklaami ka ära - meie hostel . Srsly, kui kunagi Granadasse satute, ööbige siin, inimesed on nii muhedad, praegu kuulame siin biitleid :D hommikusööki saab päev otsa ja nad aitavad korterite ja kõigega (meile lihtsalt nende korterid ei sobinud, not their fault) ja on nii khuulid 

Nüüd tuleb lihtsalt pöialt hoida, aidake kaasa - väike kollektiivne chant: Eva ja Kristel leiavad kodu. 
Ja shopping seems to be great, ma nägin täna juba pitskleite ja neetidega saapaid, mida ma tahan osta :D 

Kallipai, kalinihta-sas! 
Lisan endast ka pildi, tungival nõudmisel, kiitke või laitke.  
Kui tahate rohkem, peate Evale ütlema, et ta minust rohkem pilte teeks! Võib ka siin kommentaariumis seda teha. 
Also, Vootele, kui sa mulle mingeid rootsi vestlusfraase tahad öelda, siis see oleks ka muy bueno, minu strömbrytarest ei ole eriti kasu :D 

1 comment:

  1. Ah, Kristel, sa oled nii nunnu!
    Me saime korteriomaniku naiselt nv-ks endale netipulga ja oleme õnnejunnis! It's the little things...

    Olge tublid! Raudselt saate varsti superägeda korteri. Ahjaa, palun lisage Interneti olemasolu oma korteri valimise tingimuste sekka, sest ise selle hankimisega jamada on paras nuhtlus..

    ReplyDelete